Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Csirkemell á la Stik
Elkészítés:
Vékony szeletekre vágjuk a megmosott csirkemellet (klopfolhatjuk is).
A fokhagymát fokhagyma nyomóval belenyomjuk a tejfölbe, majd egy csipet borsot is beleteszünk, jól összekeverjük.
A margarinnal kivajazunk egy tepsit. Szépen elrendezve belefektetjük a
csirkemelleket, megsózzuk. Szép egyenletesen rárakjuk a tejfölt,
majd megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben (250 fokon) sütjük kb. 20-25 percig (míg a sajt aranybarna nem lesz a tetején.
Burgonyapürével vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.
tipp!
A csirkemellet pácolhatjuk is egy nappal az elkészítés előtt, borsos, fokhagymás, tárkonyos olajban.
|
|
|
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 napja itt:
egy finom punci szeretnék jó szaftossan
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!