Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
Egy evőkanál zsíradékon világosbarnára pirítunk 2 evőkanál lisztet a
kuktában, a lángról elvéve 1 csapott mokkáskanálnyi pirospaprikával
fűszerezzük. Engedjük fel állandó keverés mellett vízzel.
Pároljuk meg kicsit a hagymát két evőkanálnyi zsiradékon. Pirítsuk meg
rajta a kockára vágott marhahúst, majd öntsük fel vízzel, hogy ellepje,
és kis lángon tűzön, fedő alatt főzzük félig puhára. Rakjuk hozzá a
sérgarépát és fehérrépát, fokhagymát, krumplit, uborkát, paprikát és
sózzuk, ízesítsük.
Ha megfőtt, világos paprikás rántással pépesítsük.
A tányérokba néhány kanál tejfölt rakunk és erre merjük a forró levest.
Tanácsok:
A kovászos uborkától kissé savanyú lesz az ize,de épp ezért nagyon finom leves.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 4 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 4 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!