Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
1,3 kg borjúhús, só és bors, 2 vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 4 paradicsom, 400 g spárga, 250 g csiperkegomba, vaj, 2 ek. földimogyoró-olaj, 60 g liszt, 7 dl marha- vagy borjúhúsleves, 3 ek. paradicsompüré, 1 csokor zöldfűszer, 1 csokor apróra vágott metélőhagyma |
Elkészítése |
A paradicsomokat tegyük egy pillanatra lobogó vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és vágjuk kockákra. A megtisztított és felkockázott húst fűszerezzük sóval, valamint borssal és fél óráig hagyjuk pihenni. A spárgát blansírozzuk sós vízben, majd szűrjük le. A gombát pedig 5 perc alatt futtassuk meg a vajon. A húst 20 perc alatt süssük meg az olajon, majd keverjük hozzá az összevágott hagymát és pároljuk 5 percig. Ezután dolgozzuk hozzá a lisztet, a levest, a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát és a paradicsomot. Főzzük fel és takarékon pároljuk 1,5 óráig. Közben sóval és borssal ízesítsük. Ezután szűrjük le, a zafthoz pedig keverjünk 1 deci marhahúslevest és ezt a keveréket öntsük a húsra, a gombára, valamint a spárgára. A metélőhagymával szórjuk meg.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!