Finomságok Konyhája: Borban párolt libacomb

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Borban párolt libacomb

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Főfogás: borban párolt libacomb, fokhagymás pirított erdei gombákkal, káposztás-tésztás rétessel

Hozzávalók:

  • 4 darab libacomb,
  • 3 deciliter fehérbor,
  • fokhagyma,
  • hagyma,
  • só,
  • bors.

Elkészítés módja:

A libacombot fűszerezzük, a tepsibe fokhagymát, hagymát teszünk, kevés vizet, olajat és bort öntünk hozzá és sütőben 150 Celsius-fokon másfél-két órát sütjük.

Pirított erdei gomba:

  • 30 dekagramm erdei gombakeverék,
  • 20 dekagramm champion gomba,
  • olaj,
  • fokhagyma,
  • póréhagyma,
  • só,
  • bor.

Olajon megpirítjuk az apróra vágott póréhagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával.

Káposztás-tésztás rétes:

  • 35 dekagramm kockatészta,
  • 80 dekagramm fejes káposzta,
  • 0,5 deciliter olaj,
  • 2 dekagramm cukor,
  • frissen őrölt bors,
  • só,
  • 1 csomag réteslap.

Lábasban cukrot pirítunk, hozzáadjuk az olajat, az előre lereszelt, besózott majd kicsavart káposztát, állandó kevergetés mellett megpirítjuk, ízesítjük a sóval és a borssal. A kifőzött tésztával összekeverjük a lepirított káposztát, és réteslapba tekerjük, melyet 180 Celsius-fokon megsütünk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

burger eva írta 12 órája a(z) R képhez:

R_2195215_1682_s

Kösz a hozzászólást.

Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Finomfőzelék, pulykamell pörkölt. ...

Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) R képhez:

R_2195215_1682_s

Hmmm!-de finom sütit hoztál Éva! Nekem is az egyik ...

burger eva 16 órája új képet töltött fel:

R_2195215_1682_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-005_2195191_8297_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu