Finomságok Konyhája: Borban párolt libacomb

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Borban párolt libacomb

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Főfogás: borban párolt libacomb, fokhagymás pirított erdei gombákkal, káposztás-tésztás rétessel

Hozzávalók:

  • 4 darab libacomb,
  • 3 deciliter fehérbor,
  • fokhagyma,
  • hagyma,
  • só,
  • bors.

Elkészítés módja:

A libacombot fűszerezzük, a tepsibe fokhagymát, hagymát teszünk, kevés vizet, olajat és bort öntünk hozzá és sütőben 150 Celsius-fokon másfél-két órát sütjük.

Pirított erdei gomba:

  • 30 dekagramm erdei gombakeverék,
  • 20 dekagramm champion gomba,
  • olaj,
  • fokhagyma,
  • póréhagyma,
  • só,
  • bor.

Olajon megpirítjuk az apróra vágott póréhagymát, hozzáadjuk a szeletelt gombát, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával.

Káposztás-tésztás rétes:

  • 35 dekagramm kockatészta,
  • 80 dekagramm fejes káposzta,
  • 0,5 deciliter olaj,
  • 2 dekagramm cukor,
  • frissen őrölt bors,
  • só,
  • 1 csomag réteslap.

Lábasban cukrot pirítunk, hozzáadjuk az olajat, az előre lereszelt, besózott majd kicsavart káposztát, állandó kevergetés mellett megpirítjuk, ízesítjük a sóval és a borssal. A kifőzött tésztával összekeverjük a lepirított káposztát, és réteslapba tekerjük, melyet 180 Celsius-fokon megsütünk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Éva örülök, hogy elkészítetted, és ízlik is! Köszönöm, hogy ...

burger eva írta 20 órája a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Igen nagyon finom.Azért készítettem el,mert kiváncsi ...

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: zöldbab leves, diós rántott csirkemell, krumpli...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Éva örülök, hogy elkészítetted a receptemet! Jól néz ki. Nektek ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Marcsi köszi. Puszi.

burger eva 1 napja új képet töltött fel:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Gizike köszönöm szépen. Kedves vagy.

Domján Mária írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Gratulálok szépek lettek puszi

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Hát még ilyent sem láttam karácsonyfa süti ,nagyon ...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) pirosaslila liliom képhez:

Pirosaslila_liliom_2111089_7773_s

Köszönöm Anna ,hát igen még a többiből is válogatott hozzá......

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu