Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
 Az egész májból szeleteket vágok, folyó vízben leöblítem,
            Az egész májból szeleteket vágok, folyó vízben leöblítem,
és száradni hagyom. A hagymákat megtisztítom, majd felkarikázom. Az almákat vékonyan meghámozom,
a magházat kiszúrom, majd nyolc, kör alakú szeletre
vágom. A májakat lisztben megforgatom, és egy fakalapáccsal finoman kiklopfolom. A vaj egyharmad részét
egy teflonserpenyőben felforrósítom, az almakarikákat
halványbarnára sütöm, majd a tűzről félrehúzva melegen
tartom. Egy másik serpenyőben a hagymakarikákat
barnára pirítom egy kevés vajon, és tálalásig melegen
tartom. A maradék forró vajon a májszeleteket 3-4 perc
alatt mind a két oldalukon készre sütöm. Vigyázzunk, ne
égjen meg, mert keserű lesz! A májat tálalás előtt sózom,
borsozom, tányérokra helyezem, ráteszek két-két almakarikát és a 
hagymakarikákat. Meglocsolom egy kevés, a serpenyőben maradt forró, 
olvasztott vajjal, és burgonyapürével tálalom.
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!