Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az egész májból szeleteket vágok, folyó vízben leöblítem,
és száradni hagyom. A hagymákat megtisztítom, majd felkarikázom. Az almákat vékonyan meghámozom,
a magházat kiszúrom, majd nyolc, kör alakú szeletre
vágom. A májakat lisztben megforgatom, és egy fakalapáccsal finoman kiklopfolom. A vaj egyharmad részét
egy teflonserpenyőben felforrósítom, az almakarikákat
halványbarnára sütöm, majd a tűzről félrehúzva melegen
tartom. Egy másik serpenyőben a hagymakarikákat
barnára pirítom egy kevés vajon, és tálalásig melegen
tartom. A maradék forró vajon a májszeleteket 3-4 perc
alatt mind a két oldalukon készre sütöm. Vigyázzunk, ne
égjen meg, mert keserű lesz! A májat tálalás előtt sózom,
borsozom, tányérokra helyezem, ráteszek két-két almakarikát és a
hagymakarikákat. Meglocsolom egy kevés, a serpenyőben maradt forró,
olvasztott vajjal, és burgonyapürével tálalom.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Roston sült csirkemell almakarikákkal, petrezselymes rizzsel képhez:
József köszönöm a hozzászólást!
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Megyes cseresznyés kakaós pite. képhez:
József gratulálok a finom és szép pitékhez! Biztos nagyon ...
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
József gratulálok a finom és szép pitékhez! Biztos nagyon ...
Kőszeghy Anna 10 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Roston sült csirkemell almakarikákkal, petrezselymes rizzsel képhez:
Anna! Minden hozzávaló fonom.
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paprikás újkrumpli, tejfölös uborka saláta.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!