Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Bazsalikomos
csirkemell 1.recept: Hozzávalók 4-6 személyre: 6 csirkemell, 1 kis
csomó friss bazsalikomlevél, 1 gerezd fokhagyma, 1 dl olívaolaj, 24 dkg
juhtúró (gomolya), fromage frois sajt (érett, fűszeres krémsajt), só,
őrölt bors, ízlés szerint.
Az apróra vágott bazsalikomot, a zúzott fokhagymát kevés olajjal elkeverjük és összedolgozzuk a juhtúróval, illetve a krémsajttal. A sóval és borssal bedörzsölt csirkemellek bőrét egy kicsit megemeljük, és egyenletesen alátöltjük a fűszeres juhtúrót. A csirkemelleket olajjal kikent lapos tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, mindegyik tetejét megkenjük olajjal és előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Bazsalikomos csirkemell 2.
Hozzávalók: Másfél kg. csirkemell, kicsontozva, lebőrözve, liszt, olaj, kakukkfű, bazsalikom, alma, cinzano v. konyak. bors.
Elkészítése: A csirkemellet apróra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, bazsalikomot, kakukkfüvet szórunk rá, és jénai tálban egy napig érleljük. Másnap 1-2 kanál liszttel megszórjuk, majd forró olajban éppen hogy csak megforgatjuk. Visszatéve a jénai tálba, tetejére 1 dl cinzanot vagy konyakot öntünk, és vastagon beborítjuk héjas, félbevágott magházát eltávolított karikázott almával. Tálalás előtt fél órával forró sütőbe tesszük, és 40-50 percet sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!