Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Előző Desszertek cikk | Következő Desszertek cikk |
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 40 dkg porcukor
- 1,5 kg barack
- 25 dkg hideg margarin
- 3 csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 2 tojás és 3 tojássárgája
- 2 vanília puding a csomag utasításai szerint
Elkészítése:
1. Öntsük a lisztet, porcukrot, sütőport, sót,
tojásokat egy nagy tálba. Kézzel morzsoljuk el a száraz és nedves
összetevőket, majd addig gyúrjuk a tésztát, míg összefüggő masszát nem
kapunk.
2. Egy tiszta, sima felületet lisztezzünk be vékonyan,
majd helyezzük a tésztát rá. Vágjuk ketté. Nyújtsuk ki (kb. a sütőforma
nagyságában) az első lapot, majd helyezzük a tepsibe. Nem baj ha
elszakad, a tésztát könnyű összeragasztani. A tepsit nem szükséges
sütőpapírral bélelni, mert zsíros tésztát készítünk.
3. A barackokat előzőleg hámozzuk meg és vágjuk cikkekre. A barack cikkekkel borítsuk be az alsó tésztalapot.
4. Nyújtsuk ki a második lapot is, majd helyezzük a
barackok tetejére. Enyhén nyomkodjuk meg a tetejét, és egy villával
lyukasszuk ki, hogy tudjon levegőzni.
5. Tegyük előmelegített sütőbe 180 C-ra, süssük 25-30 percet, míg aranybarna nem lesz.
6. Amikor a tészta megsült, vegyük ki a sütőből és
hagyjuk hűlni. Készítsük el a pudingot, majd öntsük a sütemény tetejére.
Hagyjuk kihűlni, majd hűtsük le. Hidegen fogyasszuk!
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Finomfőzelék, pulykamell pörkölt. ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!