Finomságok Konyhája: Barackos sütemény pudingosan

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11165 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2465 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Barackos sütemény pudingosan

7 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Előző cikk Előző Desszertek cikk Következő Desszertek cikk Következő cikk
Barackos sütemény pudingosan

 

Egy igazi omlós, könnyű sütemény. Lehet friss vagy konzerv barackból, esetleg darabos dzsemből is készíteni.

Barackos sütemény pudingosan

Hozzávalók:

- 60 dkg liszt
- 40 dkg porcukor
- 1,5 kg barack
- 25 dkg hideg margarin
- 3 csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 2 tojás és 3 tojássárgája
- 2 vanília puding a csomag utasításai szerint


Elkészítése:

1. Öntsük a lisztet, porcukrot, sütőport, sót, tojásokat egy nagy tálba. Kézzel morzsoljuk el a száraz és nedves összetevőket, majd addig gyúrjuk a tésztát, míg összefüggő masszát nem kapunk.

2. Egy tiszta, sima felületet lisztezzünk be vékonyan, majd helyezzük a tésztát rá. Vágjuk ketté. Nyújtsuk ki (kb. a sütőforma nagyságában) az első lapot, majd helyezzük a tepsibe. Nem baj ha elszakad, a tésztát könnyű összeragasztani. A tepsit nem szükséges sütőpapírral bélelni, mert zsíros tésztát készítünk.

3. A barackokat előzőleg hámozzuk meg és vágjuk cikkekre. A barack cikkekkel borítsuk be az alsó tésztalapot.

4. Nyújtsuk ki a második lapot is, majd helyezzük a barackok tetejére. Enyhén nyomkodjuk meg a tetejét, és egy villával lyukasszuk ki, hogy tudjon levegőzni.

5. Tegyük előmelegített sütőbe 180 C-ra, süssük 25-30 percet, míg aranybarna nem lesz.

6. Amikor a tészta megsült, vegyük ki a sütőből és hagyjuk hűlni. Készítsük el a pudingot, majd öntsük a sütemény tetejére. Hagyjuk kihűlni, majd hűtsük le. Hidegen fogyasszuk!

Jó étvágyat kívánunk!

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Éva örülök, hogy elkészítetted, és ízlik is! Köszönöm, hogy ...

burger eva írta 20 órája a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Igen nagyon finom.Azért készítettem el,mert kiváncsi ...

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: zöldbab leves, diós rántott csirkemell, krumpli...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szerecsen csemege képhez:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Éva örülök, hogy elkészítetted a receptemet! Jól néz ki. Nektek ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Marcsi köszi. Puszi.

burger eva 1 napja új képet töltött fel:

Szerecsen_csemege_2111317_9423_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Gizike köszönöm szépen. Kedves vagy.

Domján Mária írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Gratulálok szépek lettek puszi

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Havas fenyőtobozok képhez:

Havas_fenyotobozok_2111173_7563_s

Hát még ilyent sem láttam karácsonyfa süti ,nagyon ...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) pirosaslila liliom képhez:

Pirosaslila_liliom_2111089_7773_s

Köszönöm Anna ,hát igen még a többiből is válogatott hozzá......

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu