Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Almával és sörrel sült csirke.
Hozzávalók:-1db. csirke (egészben),-1 üveges vagy dobozos sör,-4db. alma (savanyú),-3-4 csik bacon,-a bontott csirkéből a mája,-só és bors.
A csirkét kivül-belül fűszerezzük meg,az egyik almát egészben tegyük bele a csirkébe és egy mély jénaiba tegyük bele.Sörrel locsoljuk meg,hogy a csirke alatt is legyen belőle,majd hűtőben hagyjuk pár órát pihenni.A maradék almát hámozzuk meg és vágjuk darabokra.A májat szeleteljük fel pár darabra és tekerjük körbe baconnal és tűzzük meg fogpiszkálóval.A csirkét kivesszük a hűtőből,még locsolunk rá egy kis sört és a feldarabolt almát tegyük a csirke köré.A baconba tekert májaket pedig helyezzük a csirkére.Ezután lefedve kb. 20 percig 200Celsius-fokos sütőben,majd 45-50 percig 180Celsius-fokon süssük.Majd a fedőt levesszük róla és addig sütjük míg szép piros nem lesz.
|
|
Garáz József 17 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 6 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!