Finomságok Konyhája: " SZEGÉNY ASSZONY KONYHÁJA " (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2109 fő
  • Képek - 9325 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2451 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2109 fő
  • Képek - 9325 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2451 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2109 fő
  • Képek - 9325 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2451 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2109 fő
  • Képek - 9325 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2451 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

" SZEGÉNY ASSZONY KONYHÁJA "

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 5 éve

Ebbe a témába várom olyan leves recepteket,amiket a szüleinktől,dédiktől vettünk át a régi,"szegényes"helyzetben.

Hozzászólások eddig: 24

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 5 hónapja

Krisztina köszönöm szépen a receptet én is szoktam elég sűrűn készíteni Nagyon finom
Én az Édesanyám receptje alapján készítem

Válasz

Gyirán Krisztina üzente 5 hónapja

Egy egyszerű, élesztő nélkül készülő fánkot mutatok be.
Hihetetlennek tűnik, de onnan, hogy kiveszed a lisztet a szekrényből,
addig, míg kiveszed az utolsó fánkot az olajból ÖSSZESEN 20-25 perc!
És nagyon finom, gusztusos!
https://www.youtube.com/watch?v=fCZIXoegnek

Válasz

Domján Mária üzente 2 éve

Szia Marcsi!
Én Domján Mária Marcsi vagyok a klub vezetője
Örülök, hogy ilyen aktívan kiveszed a részedet a klub életéből
remélem,hogy sűrűn találkozunk majd.
Várom az ételekhez való értékelésedet hozzászólásodat is ,sőt hozhatod a TE általad elkészült finomságokat is
Üdv Marcsi

Válasz

Gurdics Andrásné üzente 2 éve

Szervusz.
Bocsi, de nem tudom még a lánynevedet. Én Marcsi vagyok.
Most találtam meg , ezeket a csodás recepteket.Reggel megyek is a piacra . Én most éppen , a bogyiszlói paprikát gyilkolom. Ugyan úgy, ,1 kg -hoz 2o-dkg só.Remélem nem ég szét a kezem.
Üdvözlettel. Marcsi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 3 éve

Köszönöm ezt a végtelenül egyszerű, és tápláló levest Márta.
Kár lenne kiönteni a főtt krumpli levét. Én krumpligombócot főzök bele.

Válasz

Csendesné Márta üzente 3 éve

Kodisleves: Vékony rántás+pirospaprika+3-4 gerezd fokhagyma/Össze apritva/+1/2 l.víz+1 leveskocka/hús/
+ fött krumpli leve minimum 1/2 l.Akkor érdemes csinálni ha valamihez fött krumpli kell/hámozott/Jól össze kell forralni és cérna metéltet szoktam bele tenni.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 3 éve

Amilyen egyszerű leves, olyan finom!
Ahány ház, annyi szokás! Mindenki egy kicsit másképp csinálja,
de ez a változat is nagyon tetszik!
Köszönöm a receptet!

Válasz

Domján Mária üzente 3 éve

Köszönöm szépen Anikó!
Mi nagyonszertük a köménymagos levest és elég sűrűn készítem
van amikor tojást teszek bele gríz galuska helyett és még egykis pertuskát is szoktam bele tenni és egy darab leveskockát is ahogy írtad

Válasz

csia aniko üzente 3 éve

KOMENYMAG LEVES GRIZGALUSKAVAL

Olajat ontok a labasba,lisztet szorok rea...nem piritom barnara csak annyira,hogy felforrosodjon...vizzel fel ontom annyival amennyi levest akarunk fozni es amennyire suun szeretjuk...ekkor teszem bele a piros paprikat es a daralt komenyt...amikor forr bele szaggatom a grizgaluskakat....Grizgaluska: 1-2 tojas,es griz annyi amilyen kemenyre szeretjuk......Megjegyzes: Lehet tenni a levesbe leves kockat vagy vegetat...es persze sot izles szerint.....Jo etvagyat...:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 4 éve

Hamis gulyás
Hozzávalók:
75 dkg tisztított burgonya, 2 db friss zöldpaprika, 2 db friss paradicsom, 2 nagy fej vöröshagyma, 3 db marhahúsleves-kocka, 10 dkg húsos füstölt szalonna, 1 mokkáskanál majoránna, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 1 evõkanál piros fûszerpaprika (aki szereti az erõset, kevés cseresznyepaprika-krémet is tehet bele), 2 evõkanál tarhonya (de csak házi, szabálytalan alakú apró száraz tarhonya), ízlés szerint só, csípet õrölt köménymag.

Elkészítés:
A füstölt szalonnát apró kockákra vágom, majd zsírját folyamatos keverés közben kis lángon kiolvasztom, és ráteszem a megtisztított, finomra metélt vöröshagymát. Folytonosan kevergetve üvegesre fonnyasztom, ezután a tûzrõl lehúzva belekeverem a pirospaprikát és a paprikakrémet, majd azonnal ráöntök két evõkanál vizet. A tûzre visszatéve beleteszem a meghámozott és kis kockákra vágott burgonyát, és néhány percig kevergetem. Ezután a megtisztított, zúzott fokhagymával és a köménymaggal ízesítem, majd ráöntök másfél liter vizet, illetve annyit, amennyi jó bõven ellepi a burgonyát. Ezután beleteszem a megmosott, kicsumázott és szeletekre vágott zöldpaprikát meg a húsleveskockákat és felforralom. Ha szükséges, meg is sózom. Fedõ alatt puhára fõzöm, csak ezután teszem bele a felkarikázott paradicsomot és a házi tarhonyát (csipetke helyett). Addig fõzöm még, amíg a tarhonya meg nem fõ. Forrón tálalom.

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Domján Mária írta 5 perce a(z) Megyes epény. képhez:

Megyes_epeny_2038058_4806_s

Hú de szeretem Köszönöm

Domján Mária írta 5 perce a(z) Megy szósz. képhez:

Megy_szosz_2038057_5508_s

Nagyon finom Köszönöm

Domján Mária írta 6 perce a(z) Pirított tarhonya leves. képhez:

Piritott_tarhonya_leves-004_2038056_4525_s

Józsikám ezt a levest én nagyon szeretem.De régen ettem ...

Garáz József 18 perce új képet töltött fel:

Megyes_epeny_2038058_4806_s

Garáz József 18 perce új képet töltött fel:

Megy_szosz_2038057_5508_s

Garáz József 18 perce új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-004_2038056_4525_s

Domján Mária írta 7 órája a(z) Tízórai.... képhez:

Tizorai_2038010_1268_s

Ez nagyon jól néz ki Zolikám. Köszönöm szépen. Nagyon ...

Gulyás Zoltán 9 órája új képet töltött fel:

Tizorai_2038010_1268_s

Domján Mária írta 23 órája a(z) Sárgarépával sült csirke képhez:

Sargarepaval_sult_csirke_2037960_1360_s

Zolikám micsoda finom étvágygerjesztőételeket hozol ...

Gulyás Zoltán 1 napja új képet töltött fel:

Sargarepaval_sult_csirke_2037960_1360_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu