Finomságok Konyhája: Régi ételreceptek helye (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12965 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12965 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12965 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12965 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régi ételreceptek helye

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 13 éve

Régi étel receptjeiteket várom ide!

Hozzászólások eddig: 25

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Egy kicsit lejjebb,itt a fórumban.

Válasz

dr.jarmalow ilona üzente 11 éve

Hol találom meg a bodag receptet?
Ili

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem is finom! A bodagot még anno nagyanyám szokott sütni csak nem ez volt a neve.Editke felétek is biztosan készítették, nem emlékszel a nevére?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szerintem,sőt nagyon jó!

Válasz

rédli zsuzsanna üzente 11 éve

Nem lehet ez olyan rossz!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Savanyú káposzta leves

Hozzávalók:
1,5 liter víz,
2,5 liter savanyú káposztalé,
0,5kg fehérkaraj,
0,5kg kolbászhús,
3db sárgarépa,
2db fehérrépa,
1-2 szál torma,
2-3 evőkanál liszt,
1 liter tejföl,
2dl olaj, a disznó agyveleje.
Elkészítés: A sárgarépát és a fehérrépát apró kockákra vágjuk, és amikor félig megpuhult hozzáadjuk a félig megpuhult húst és a tormát, együtt párolják néhány percig, majd annyi vizet öntenek rá, amennyi ellepi. Mielőtt megfőne teljesen (kb. felfőtt) felöntik káposztalével. A fűszerezett kolbászhúsból gombócokat készítünk, amikor felfőtt a leves, az aggyal együtt beletesszük, kevés borsot és sót adunk hozzá. A tejfölt liszttel elkavarjuk, és a tűzről levett levesbe öntjük. Ezután forrón tálalható

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

BODAG/cigánykenyér/ sparhelt platniján sütve

Hozzávalók:1 kg liszt, só ízlés szerint, kávéskanál szódabikarbóna,víz

Elkészítés: Hozzávalókat összegyúrjuk, közepesen kemény tésztát kapjunk.10-15 perc után hengerformájúra sodorjuk. A hengert feldaraboljuk. A darabkákat tetszés szerinti vastag köralakúra kinyújtjuk, de a legeredetibb kézzel széthúzni és úgy a sparhelt platniján mindkét oldalát megsütni. Kézzel törve darabolva fogyasztjuk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

BODAG/cigánykenyér/

Hozzávalók:1 kg liszt,1 csomag élesztő,gondolatnyi só,víz


Elkészítés
Az anyagokat vízzel összegyúrjuk közepesen kemény tésztává,kelesztjük. Tetszés szerinti vastagra , a tepsink méretétől függően kinyújtjuk, és pirosra sütjük. Nem szeleteljük, hanem darabokat törve belőle fogyasztjuk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Marika.
Örülök,hogy tetszenek a bejegyzések.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Editke, egyik jobb mint a másik.Nagyon szorgalmas vagy, hogy ennyi mindennel ellátsz minket!

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:

Disznotoros_tal_2196614_2658_s

Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...

burger eva írta 2 napja a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Kösz az értékelést.

Domján Mária írta 3 napja a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Finom egyszerű édességet készítettél Évikém puszika

burger eva 2 hete új képet töltött fel:

Habcsok_2196263_2296_s

Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:

vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu