Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 13 éve
Régi étel receptjeiteket várom ide!
Hozzászólások eddig: 25
dr.jarmalow ilona üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
Szerintem is finom! A bodagot még anno nagyanyám szokott sütni csak nem ez volt a neve.Editke felétek is biztosan készítették, nem emlékszel a nevére?
rédli zsuzsanna üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
Savanyú káposzta leves
Hozzávalók:
1,5 liter víz,
2,5 liter savanyú káposztalé,
0,5kg fehérkaraj,
0,5kg kolbászhús,
3db sárgarépa,
2db fehérrépa,
1-2 szál torma,
2-3 evőkanál liszt,
1 liter tejföl,
2dl olaj, a disznó agyveleje.
Elkészítés: A sárgarépát és a fehérrépát apró kockákra vágjuk, és amikor félig megpuhult hozzáadjuk a félig megpuhult húst és a tormát, együtt párolják néhány percig, majd annyi vizet öntenek rá, amennyi ellepi. Mielőtt megfőne teljesen (kb. felfőtt) felöntik káposztalével. A fűszerezett kolbászhúsból gombócokat készítünk, amikor felfőtt a leves, az aggyal együtt beletesszük, kevés borsot és sót adunk hozzá. A tejfölt liszttel elkavarjuk, és a tűzről levett levesbe öntjük. Ezután forrón tálalható
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
BODAG/cigánykenyér/ sparhelt platniján sütve
Hozzávalók:1 kg liszt, só ízlés szerint, kávéskanál szódabikarbóna,víz
Elkészítés: Hozzávalókat összegyúrjuk, közepesen kemény tésztát kapjunk.10-15 perc után hengerformájúra sodorjuk. A hengert feldaraboljuk. A darabkákat tetszés szerinti vastag köralakúra kinyújtjuk, de a legeredetibb kézzel széthúzni és úgy a sparhelt platniján mindkét oldalát megsütni. Kézzel törve darabolva fogyasztjuk.
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
BODAG/cigánykenyér/
Hozzávalók:1 kg liszt,1 csomag élesztő,gondolatnyi só,víz
Elkészítés
Az anyagokat vízzel összegyúrjuk közepesen kemény tésztává,kelesztjük. Tetszés szerinti vastagra , a tepsink méretétől függően kinyújtjuk, és pirosra sütjük. Nem szeleteljük, hanem darabokat törve belőle fogyasztjuk.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Köszönöm Editke, egyik jobb mint a másik.Nagyon szorgalmas vagy, hogy ennyi mindennel ellátsz minket!
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás