Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 12 éve
Ebbe a témakörben könnyen elkészíthető pástétom recepteket várok.
Vass Lászlóné Edit klubvezető.
Hozzászólások eddig: 27
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
Padlizsánpástétom
(Vinetta)
Hozzávalók:
1 kg padlizsán
1 nagyobb fej hagyma
só, izlés szerint olaj (kb. 1 dl)
esetleg 3-4 gerezd fokhagyma
Elkészités:
A padlizsánt megsütjük (például parázson, sütőben, vagy gázlángon).
Eltávolitjuk a külső héját.
A belsejét összapritjuk.
A hagymát lereszeljük, megpároljuk (akár nyersen is felhasználhatjuk), a padlizsánba keverjük az olajjal, sóval (lereszerlt fokhagymával). Télire is eltehetjük.
Erzsike receptje.
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
Csirkemájpástétom (cseh)
Hozzávalók: 25 dkg sült csirkemáj, 6 dkg vaj, 3 ek liszt, 1,2 dl tejszín, só, csipet bors, 1 ek konyak, 1,2 dl tejszínhab.
A májat darálja vagy turmixolja simára. Süssön világos rántást a fele vajon a liszttel. Keverje a tejszínnel simára, sózza-borsozza. Keverje hozzá a májat és konyakot, majd a tejszínhabot és a vaj másik felét. Fehér kenyérre, vagy pirítósra vékonyan kenve fogyassza.
szodorai iren üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Lányok szuper jók a receptek. Ma csak ezt olvastam el, egész nap úton voltam,kissé fáradt vagyok, majd holnap jövök! Puszi: Marika
szodorai iren üzente 12 éve
Vegig olvastam a pastetomokat,egyik finomabb,mint a masik de annyi jo otletet kaptam tolletek,aldjon meg az Isten benneteket erte,en mar azt se tudom mindennap mit tegyek az asztalra.
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Körözött I.
Hozzávalók:
egy doboz túró (25 dekás),
egy doboz tejföl (lehetőleg old skool, mondjuk Jásztej),
egy fej hagyma (nagyon felaprítva),
fűszerpaprika (ízlés szerint csemege vagy csípős, szerintem vegyesen az igazi),
só (ízlés szerint).
Egy késhegynyi egész vagy őrölt köménymag is adható hozzá.
A fentieket jól összekeverjük, amíg homogén állagú jószágot nem kapunk. Folpackot rá, be a hűtőbe, érjen kicsit össze az íze.
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás