Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 14 éve
Várom a recepteket,ötleteket:Edit.
Hozzászólások eddig: 5
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Molnár Jutka üzente 14 éve
Nekem ugyan nem szokott tésztám maradni,mert csak annyit főzök ki ami kettőnknek elég. Ha mégismarad,az minimális mennyiség,a kutyusom megesz. De azt gondoltam,leirom nektek,hogy én a tésztát soha nem főzöm,csak a frissen gyurt házi tésztát. Elbolonditották az embereket a tésztafőző edénnyelamiben nem kell főzni,csak állásában megpuhul. Nos nekem nincs,nem is volt ilyen fazekam,de mondhatom,a normál fazékban is ugyanugy megpuhul.
Én ugy szoktam,hogy teszek fel vizet,teszek bele sót,kis olajat. Mikor felforr beleöntöm a tésztát,ezzel is jól felforr,és már le is zárom alatta a gázt. Igy hagyom lefedve,közben megnézegetem. Mikor ugy gondolom jó,akkor leszűröm. Mindig tökéletes a tésztám igy.
Egyszer ugyanis szétázott szétfőtt,nem figyeltem rá biztos,és ez adta az ötletet. Szép estét mindenkinek!!
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Milánói spagetti (Spaghetti milanese)
20 dkg sonka, v. gépsonka, 2 közepes hagyma, 40 dkg sűrített paradicsom, 30 dkg szeletelt gomba, 10 dkg füstölt szalonna, 1 kk paprika, bors, oregano, rozmaring, 5 ek cukor, 2 ek olaj, fél kiló spagetti, 20 dkg reszelt sajt.
Az apróra vágott hagymát sárgás színig pirítom egy evőkanálnyi olajban, majd megpárolom rajta a gombát. Rádobom a paprikát, majd egy-két keverés után hozzáadom a csíkokra vágott sonkát, ráöntöm a paradicsomot. Hozzákeverem a fűszereket, sót, cukrot. Az egészet jól összeforralom.
3 liter vizet felforralok, sózom és beleteszek 2 ek. olajat. Mikor forr, beleteszem a tésztát és lassú tűzön, időnként kevergetve 8-10 perc alatt "fogkeményre" főzöm. Leszűröm és tálba teszem.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Tojásos spagetti
Egy nagyobb teflonserpenyőben olajat hevítek és fakanállal kevergetve átmelegítem, megpirítom rajta a maradék spagettit. Végül ráöntöm a habart, sózott tojásokat.
Fejes salátával a legjobb, de más savanyúsággal is remek.
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás