Finomságok Konyhája: Hidegtál receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hidegtál receptek

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 13 éve

Közeledik a Húsvét ünnepe.
Ti milyen hidegtálat készítetek?

Hozzászólások eddig: 3

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

ŐZGERINC HIDEGTÁL HÚSVÉTRA RECEPT

HOZZÁVALÓK

12.szelet gépsonka
1.kis tubusos majonéz
2dl.tejföl
1db.húsleves kocka
1,5ek.zselatin
6db.főtt tojás
1-2db.főtt sárgarépa
1-2db.savanyú uborka

LEÍRÁS

1,5dl.vízben levest főzünk. A zselatint hozzá keverjük,míg meleg még a leves. Hozzá adjuk a kockára vágott sárgarépát, uborkát, 2 db.tojást, és 4 szelet kockára vágott gépsonkát. Aztán hozzá keverjük a tejfölt,és a majonézt. Egy őzgerinc formát kibélelünk folpackal,ráfektetjük a gépsonkát,úgy, hogy a széle lelógjon,erre öntjük a töltelék felét,majd rá rakjuk a félbe vágott tojást. És lefedjük a maradék töltelékkel. Majd ráhajtjuk a lelógó sonkát, és hűtőben dermesztjük.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Körözöttes sajttorta recept

Hozzávalók:
60 dkg túró,
25 dkg vaj,
5 dkg vöröshagyma,
5 g fűszerpaprika,
1 csomó metélőhagyma,
1 dkg só,
egy csipet őrölt kömény,
35 dkg trappista sajt,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 csomag Ropi.

Elkészítés:

A trappista sajtból négy szeletet vágunk. A túrót áttörjük, és a vajjal habosra keverjük, majd elosztjuk háromfelé. Az egyik részt fűszerpaprikával, a másodikat finomra vágott metélőhagymával, a harmadikat őrölt köménymaggal és reszelt vöröshagymával ízesítjük, mindhárom tölteléket ízlés szerint sózzuk. A kerek sajtszeleteket felváltva töltjük a háromszínű töltelékkel. A pirospaprikás töltelékből egy keveset visszahagyunk a díszítéshez. A kész sajttortát hűtőben kifagyasztjuk, így könnyen tudjuk szeletelni. A szeleteket a visszamaradt túrókrémmel, petrezselyemzölddel, és kisebb darabokra tört ropival díszítjük.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hozzávalók:
8-10 szelet nagyon vékonyra (lehetőleg géppel) vágott gépsonka,
5 dkg juhtúró,
1 evőkanál natúr reszelt torma,
1 evőkanál tejföl,
kevés mustár,
kevés cukor és só,
késhegynyi őrölt fehér bors,
salátalevelek.

Elkészítés:

A juhtúrót jól kikeverjük a reszelt tormával, a tejföllel és a fűszerekkel. A sonkaszeleteket megkenjük a tormakrémmel, és szorosan felcsavarjuk. Jól kifagyasztjuk, majd megmosott és megszárított salátalevélen kínáljuk. A sonkaszeleteket tölthetjük még juhtúróval elkevert szardellapasztával és ringlivel, körözöttel, sonkakrémmel, sajtkrémmel.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 napja itt:

egy finom punci szeretnék jó szaftossan

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Karácsonyi diótorta képhez:

Karacsonyi_diotorta_2087744_4647_s

Boldog ADVENTI készülődést!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu