Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25
dkg rétes liszt, 17 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 citrom és 1
lime reszelt héja, 1/2 csomag sütőpor, csipet só, 1/2 kg szemcsés túró, 2
dl tejföl, 2 tojás, 2 dl tej, 10 dkg vaj.
Elkészítés:
A lisztet, a cukrot, a citrusok
reszelt héját a sütőport és a csipet sót egy tálban összekeverjük.Egy
kb. 20 x 30 -as tepsi alját a fele vajjal kikenjük és bele szórjuk a
fele mennyiségű lisztes keveréket.
Erre morzsoljuk a túrót.A túrót
megszórjuk a vaníliás cukorral, és kiskanállal rászaggatjuk a tejfölt.
Erre szórjuk rá a megmaradt lisztes keveréket.A lisztre tesszük a
megmaradt vaj darabkákat.
Végül a tejben elkeverjük a két tojást,
majd egyenletesen ráöntjük a sütire. Máris kész az előállítása.Nincs más
hátra, mint hogy előmelegített sütőben, 180 C-on, pirulásig süssük a
süteményt.
|
|
Garáz József írta 36 perce a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
Anna! Köszönöm a kérdésed. Nem nagyon jól bírom én sem...
Garáz József írta 39 perce a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Anna! Igen finom volt. A lebbencset a géppel készítette...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!