Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: |
1 kg csirkehús
(comb és mell),
1 nagy vöröshagyma,
2 zöldpaprika,
2 paradicsom,
1
dl olaj,
1 kanál pirospaprika,
2 dl tejföl,
1 tojás,
2 dl tej,
liszt, só.
Palacsintás csirkepaprikás elkészítése
:
A tejből, 2-3 kanál lisztből, 1 tojással, egy kevés sóval palacsintatésztát
keverünk.
Egy kevés olajban, teflon serpenyőben, vékony palacsintákat sütünk.
Kettőt félreteszünk, a többit laskára vágjuk.
Egy kevés olajban üvegesre
pároljuk a finomra vágott vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával.
A csirkecombokat
kettévágjuk, és a paprikás zsiradékban rövid ideig pirítjuk.
Egy kevés vizet
aláöntögetve félig puhára pároljuk fedő alatt.
Ekkor rátesszük a feldarabolt
zöldpaprikát, paradicsomot, és puhára pároljuk.
A tejfölben elkeverünk 1 kiskanál
lisztet, ráöntjük, és még egyszer összeforraljuk. Kiolajozunk egy mély tűzálló
tálat, az aljára helyezzük az egyik félretett palacsintát.
Rárakjuk egyenletesen
a húsdarabokat, rászórjuk a laskára vágott palacsintacsíkokat, és meglocsoljuk
a paprikás mártással.
A tetejét beborítjuk a másik egész palacsintával, megkenjük
tejföllel, és a sütőben még 10 percig sütjük.
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!