Moller Gizella üzente 11 éve
Szász ilucika üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
Főzzük a lekvárt.
Itt az ideje.
Már az ára is csökkent.
3+1 tartósítóval.
35 dkg cukor kell 1,25 kg gyümölcshöz.
Nagyon szép színe van a lekvárnak.
Puszi:Edit.
Molnár Jutka üzente 12 éve
Én is akartam még főzni lekvárt Anyukámnak,de én 600-ért tudtam volna venni a tapolcai piacon. Nahát ennyiért aztán nem!! Még a cukor,stb. Nem,nem...
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Molnár Jutka üzente 12 éve
Talán azért,mert ők türelmesebben álltak a tűzhely melett.
És az én tapasztalatom az,hogy a baracklekvárt,az eper lekvárt,és minden olyat ami sok levet eresz,nagy lángon kell főzni,és folyton keverni. Én így szoktam,tehát nem lassu tüzön,mint valaki írta. Jó nagy lángon,folyton keverni,és tuti kemény a lekvár. (igaz sok idő,de megéri szerintem)
Szalai Antalné üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Molnár Jutka üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Molnár Jutka üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Szép lekvár, gratulálok.Ugyanígy készítem én is. Kg-ként 20-30 dkg cukrot teszek csak, ez függ a barack édességétől.Mikor az üvegbe belerakom, fejre állítom 10 percre és után teszem a száraz dunsztba, semmiféle tartósitószert nem teszek bele.Nem romlik meg, Isteni finom!
Molnár Jutka üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Gyönyörű ez a baracklekvár.
Jó termésetek volt Jutkám?
Jövő héten veszek pár kilót,mert hát hogyha nem lesz elég a tavalyi lekvárom.
Mennyi cukrot teszel kilogrammonként?
Gratulálok:Edit.