Friedlné Évi üzente 12 éve

Köszi Lányok! Bocsi, hogy ennyit aggodalmaskodom, de elégedetlen vagyok, ha nem az elképzeléseim szerint sikerül valami, és persze ilyenkor jönnek jól a tanácsaitok.
Puszi
Évi

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Nagyon guszta!!
Az én anyósom is ugy csinálta,hogy vissza tette a sütőbe a négerkockát,h. a hab kissé megpiruljon.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Évike nagyon szép lett! Én is úgy készítem a habot, ahogy Editke leírta, de tényleg a képeden nem látszik, hogy lágy lenne.Puszi: Marika

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Köszi Editke, hogy utána néztél. A recept 15 dkg cukrot ír, de ezek szerint ennyi kevés ahhoz, hogy szépen formázható legyen. Majd legközelebb a Tiedet veszem alapul.
Puszi
Évi

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Évike!!A habodhoz a cukor kevés Azzal a mennyiséggel nem lehet szuper habot verni.Az Editke leírta már a mennyiséget és én is szoktam tenni hozzá citromot az állaga ez által keményebb és fényesebb lesz a hab.Én sem teszem sütőbe.Neked a recid szerint kevés a cukor mennyisége ezért kell a sütőbe visszatenni.Én gőz felett verem fel mint az Editke.De nincs ezzel semmi baj.Úgy jó ahogy van.Puszi Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Évikém!
Az én néger kockámhoz 4 db tojásfehérjéhez 20 dkg cukor van írva.
Minden tojásfehérjéhez 5 dkg cukrot számolunk,akkor lesz jó kemény.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Lehet,mindjárt megnézem az én néger kockámhoz mennyi cukor van a habhoz.
Különben a képen nem látható,hogy lágy a hab.Edit.
Én addig szoktam verni gőz fölött,míg teljesen el nem vált az aljától és egy pici sót,citromlevet szoktam hozzá tenni.
Mindjárt jövök ,megnézem a cukor mennyiséget.Edit.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Editke! Ezt elírtam, mert 15 dkg cukor volt, de talán az is kevés lehetett?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szerintem kevés cukrot tettél hozzá Évikém,az 5 dkg-ot nagyon kevésnek tartom a 6 db tojásfehérjéhez.
Én nem szoktam visszatenni a sütőbe pirulni,de így is nagyon-nagyon jól néz ki.
Gratulálok,szép munka!
Puszi:Edit.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Köszi szépen!
Marcsika! A hab nekem elég lágy lett, láttam, hogy a Tiednek jobb volt az állaga! Talán hosszabb ideig kellett volna a gőz fölött hagyni?
Üdv.
Évi

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Az unokáim kedvence.Drága Édesanyám amíg élt minden ünnepen sütötte.Nélkülözhetetlen volt.Csokoládés massza volt a tetején .Isteni .
Nagyon jól néz ki Évike!! Bocsi a kis kitérőért.Puszi Marcsi

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Évikém ez finom, jónak tűnik, szépek!
P.Ilucika

Válasz