Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók négy személyre: 4 személyre 1 csomag (25 dkg) előfőzött rizs, 1 teáskanál só, 20 dkg vegyes zöldség, fél teáskanál sáfrány vagy sáfrányos szeklice, fél teáskanál apróra vágott petrezselyem, késhegynyi őrölt köménymag, kevés áttört fokhagyma, két teáskanál étolaj Elkészítése: A zöldségeket az olaj felén fél teáskanál sóval beszórva megpároljuk. Közben megfőzzük a rizst a másik fél teáskanál sóval ízesítve. Ha a zöldségek és a rizs is megpuhult, de nem főttek még szét, a rizst leszűrjük, és még egy teáskanál étolaj hozzáadásával a zöldséghez keverjük. Rászórjuk a köménymagot, sáfrányt (vagy sáfrányos szeklicét) és a petrezselymet. Pár percig együtt pirítjuk a keveréket. Melegen tálaljuk előételként vagy köretként. |
http://www.etelallergia.hu/etelek/safranyos-zoldseges_rizs.htm
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Gizike finom ebédetek, és vacsorátok volt! Mindegyiket ...
Fejér Gizella írta 6 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldségleves csirke hússal , szemesbab ...
Fejér Gizella írta 6 órája a(z) bordó bazsarózsa képhez:
Köszönöm Marcsi neked is a szép szavakat jól esik az ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: vargányás gombaleves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Tojásfasírt képhez:
Gizike köszönöm a hozzászólást! Kedves vagy! Neked is...
Domján Mária írta 13 órája a(z) Diós mákos bejgli képhez:
Évikém semmi nincsen késésben még van rá idő...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Tojásfasírt képhez:
Köszönöm drága barátném ez ügyes munka és fincsi...
Domján Mária írta 1 napja a(z) bordó bazsarózsa képhez:
Én csak csodálni tudom Gizike a TE Mesteri munkáidat Puszi...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Diós mákos bejgli képhez:
Köszönöm lányok ez még csak egy kis előzetesDe azért ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!